Odkrij, razišči, razreši!

”Zdaj je čas je, da prepoznate svojo pravo naravo, vzamete svojo moč nazaj in zaživite svoje poslanstvo.“

REGRESIJA-HIPNOZA

"Regresija v pomembne dogodke iz otroštva, v čas, ko smo bili dojenčki, ali celo v prejšnja življenja, lahko omogoči precejšnje olajšanje in korist tudi v sedanjem času. Kdaj je že zgolj s spominjanjem mogoče odstraniti simptome. Spomini lahko vodijo do razumevanja, razumevanje pa pogosto vodi do zdravljenja."

Dr. Brian Weiss

Zanima me ste se tudi vi kdaj znašli v situaciji, ko ne veste, kako naprej?

Ali želite v svoje življenje uvesti spremembe, ki se zdijo navidez preproste, vendar pa jih nikakor ne uspete izpeljati?

Želeni cilji se vam vse bolj odmikajo, ponavljajo se stari vzorci, misli ali čustva, ki vam preprečujejo, da bi uresničili svoj potencial, sanje in cilje.

Morda čutite, da se nikamor ne premaknete in ste zaradi tega nesrečni? Po drugi strani pa se zavedate, da zmorete in si zaslužite bolje!

Včasih nam življenje postavlja izzive, ki se lahko zdijo težko rešljivi ali nemogoči!

Kako poiskati pravo pot? Kako najti odgovore? Kako poiskati rešitve? Kje začeti?

Zdaj si samo za trenutek predstavljajte, da ste razrešili dolgotrajne travme iz otroštva ali prejšnjih življenj! Da ste končno sprostili blokade, ki so vas že dolga leta držala ujeta v določenih okoliščinah! Da ste končno iz svojega življenja odstranili strahove, ki so vas omejevali! Da ste zaživeli na polno, da ste zadihali na polno! Da ste odložili vsa čustvena bremena! Izboljšali odnos do sebe, bližnjih in ostalih ljudi v vašem življenju...

Vas zanima kako lahko ustvarite tako življenje?

V svoji petletni karieri sem pomagal že več sto ljudem, da so premagali strahove, razrešili travme iz otroštva ali prejšnjih življenj, sprostili blokade, čustvena bremena, izboljšali odnos do sebe partnerja, prijateljev, sodelavcev itd.... in verjamem, da lahko pomagam tudi vam.

Hipnoterapije in regresoterapije sem se učil tri leta v Angliji na Past Life Regression Academy, ki jo je ustanovil Andy Tomlinson in imam certifikate iz najbolj napredne hipnoterapije in regresoterapije v Sloveniji.

Z mojo podporo boste v varnem terapevtskem okolju in pod mojim strokovnim vodstvom odkrili, raziskali in razrešili stare vzorce, ki še vedno vplivajo na vaše življenje.

Naučil vas bom, kako lahko izkoristite svojo notranjo moč in sprostite potencial znotraj sebe. Čas je, da spustite vse, kar vas ne podpira, in zaživite svoje življenje v sedanjosti, V TUKAJ IN SEDAJ.

Zdaj je čas, da nehate odlašati in začnete živeti!

Terapevtski pristopi

S katerimi vam lahko pomagam priti do vzroka vaših problemov ali izzivov oz. odgovorov, ki jih potrebujete, da naredite želene spremembe.

Regresija v prejšnja življenja

Regresija v prejšnja življenja je ključ do razkrivanja naših najstarejših spominov. Ste se kdaj spraševali, če ste že kdaj živeli? Morda ste izkusili močna čustva do nekoga, ki ste ga prvič videli, kot bi ga poznali že od prej, ali do kraja, kjer prej še niste bili, ali pa ste nekam prvič prišli in nagonsko začutili, da ste tam že bili, čeprav veste, da to ni mogoče...

Preberite več

Regresija sedanjega življenja

Regresija sedanjega življenja je lahko izredno močna in transformativna terapija. Ponuja vam varno okolje za zdravljenje travm, negativnih stanj uma pa tudi strahov in fobij. Je tudi priložnost, da dobite odgovore na vprašanja, ki ste si jih vedno želeli vedeti in notranjo vizijo o samemu sebi, edinstvenemu posamezniku, ki vedno....

Preberite več

Hipnoza ali hipnoterapija

Hipnoterapija je uveljavljeno orodje za stalne spremembe. Gre za terapevtsko modalnost, ki uporablja hipnozo za mogočno zdravilno preobrazbo. Je obenem nežna in učinkovita, saj omogoča zelo hiter napredek in je učinkovita pri mnogih težavah. Prek dela s podzavestnim umom dostopamo do korenin naših trenutnih občutkov, vedenj in prepričanj...

Preberite več

Progresija

Progresija v prihodnost je preprost in enostaven postopek, ki vam omogoča, da pridobite vpogled v vašo prihodnost. Dostopate lahko tudi do svojih prihodnjih življenj, tako daleč naprej, kot hočete, celo stoletja in tisočletja v prihodnost, kjer lahko pridobite najrazličnejše vpoglede in se učite iz takratnih izkušenj. Zamislite si, kako bi bilo, če bi poznali vse...

Preberite več

Življenje med življenji

Regresija v življenje med življenji uporablja izkušnje prejšnjega življenja, kot sredstvo za vstop v vaše življenje med življenji. Za dostop do spominov vašega življenja med življenjii morate iti v času nazaj do neposrednega ali najpomembnejšega prejšnjega življenja. Trenutek smrti prejšnjega življenja boste presojali z višjega vidika, zato ne boste doživ...

Preberite več

Ujete duše

Ujete duše so duše, ki so ostale ujete na zemlji, zavračajo ponujeno pomoč, namesto tega raje ostanejo blizu zemlje, njihova vibracija postane podobna naši, saj se je prehod v obliko duše šele začel. Mnoge takšne duše so zmedene in se nahajajo fazi zanikanja, druge pa stalno razmišljajo o enih in istih dogodkih, kot bi se čas za njih ustavil...

Preberite več

"Regresoterapija morda ne bo prinesla želenih rezultatov, če ima klient težave pri doseganju ustrezne stopnje hipnotičnega transa (alfa stanja) ali pa si ne želi iti nazaj in podoživeti pomembno travmo. Nekateri morda niso pripravljeni prevzeti odgovornosti za svoje življenje in se ne želijo odreči simptomom zaradi sekundarnih koristi. Regresoterapija ni primerna za osebe, ki niso sposobne jasno in racionalno razmišljati ali imajo resnejše težave z duševnim zdravjem."

MNENJA IN VTISI KLIENTOV - IZKUŠNJE Z REGRESIJO IN HIPNOZO


my-icon

O Metodi


Tisto, kar loči regresoterapijo po metodi Andyja Tomlinsona PLRA (Past Life Regression Academy) od klasične regresije, je celostno zdravljenje s razumevanjem in odpravljanjem izvorne težave. Deluje na vseh energijskih ravneh uma, telesa in duše ter omogoča združevanje in uravnavanje energij. Metoda poleg klasičnih tehnik regresoterapije vključuje tudi telesno terapijo (sproščanje telesnih spominov), zdravljenje notranjega otroka in odstranjevanje ujetih duš.

Omogoča tudi objektivno merjenje rezultatov terapevtskih seans. Z merljivimi simptomi, merimo jakost, pogostost in čas trajanja določenih čustev, misli ali fizičnih senzacij, ki so povezani z določenim življenskim problemom ali izzivom, kar klientu omogoča merjenje napredka. Končni cilj seans je vedno razrešitev izziva! Klienti pogosto poročajo o transformacijah, kjer so merljivi simptomi njihovega problema ali izziva popolnoma izginili, kot to potrjujejo raziskave.

Damjan-Gregorič

O MENI


Sem Damjan Gregorič, ustanovitelj Centra za razvoj potenciala duše, uma in telesa in mednarodno priznan hipnoterapevt in regresoterapevt. Moje poslanstvo je ravno v tem, da vam pomagam odkriti, raziskati in razrešiti vzroke problemov oz. izzivov, s katerimi se soočate v vašem življenju. Sem tudi član združenja Spiritual Regression Therapy Association in The Earth Association for Regression Therapy, Theta Healing praktik ter terapevt bioenergije, prakticiram tudi kundalini jogo in različne tehnike meditacije.

Na akademiji sem se specializiral za individualno delo za odkrivanje, raziskovanje in razreševanje vzrokov težav, kot so na primer izzivi v osebnih odnosih, travme, zlorabe, blokade, strahovi itd. in sicer s pomočjo hipnoze, regresije v prejšnja življenja, regresije sedanjega življenja ter regresije v življenje med življenji. Več o meni


Damjan Gregorič, ustanovitelj Centra za razvoj potenciala duše, uma in telesa – Center Holos je edini terapevt regresije po metodi Past life Regression Academy v Sloveniji, ki je uradno vpisan v register akademije na tej povezavi

Brezplačni sprostitveni posnetek

Če si želite sprostitve po napornem dnevu, vam pri tem vam lahko pomaga sprostitveni hipnotični posnetek. S pomočjo varne hipnoze in vaše domišljije se sprostite v globokem stanju hipnoze in uživajte v najbolj sproščujočih izkušnjah, ki si jih lahko zamislite!

Vnesite svoj e-mail spodaj in prenesite posnetek!



Brezplačni posnetek regresije v prejšnja življenja

Ste se kdaj spraševali, če ste živeli že kdaj prej? Odkrijte, kdo ste bili in kje ste živeli v enem izmed vaših prejšnjih življenjih s pomočjo tega hipnotičnega posnetka regresije v prejšnja življenja. Ta posnetek vas bo vodil nazaj v čas, v stanje globoke hipnoze, kjer se nahajajo ti spomini, vzorci in dogodki.

Vnesite svoj e-mail spodaj in prenesite posnetek!

Seansa ne bo tako podrobna, kot individualna seansa, imeli pa boste priložnost vpogledati v osebnost in ključne dogodke iz prejšnjega življenja ter izkušnjo smrti. Po smrti boste vodeni skozi pregled lekcij iz te življenjske dobe, kako te vplivajo na vaše sedanje življenje. Vzpostavili boste tudi povezavo z vašimi vodniki. To je odličen način za dostop do osnovnih informacij iz prejšnjega življenja ter tudi za globoko sprostitev. Prosim, bodite potrpežljivi, če vam prvič ne bo uspelo vstopiti v prejšnje življenje. Nekaterim ljudem bolj ustreza individualna vodena regresija, nekateri pa enostavno samo potrebujejo več časa in več poskusov. Pri večini pa teh težav ni. Samo prepustite in se sprostite med poslušanjem, izkušnje ne poskušajte izsiliti in prišla bo sama.



Prijava na brezplačni posvet

Vabim vas na brezplačni posvet v živo ali preko spleta, kjer boste dobili občutek, kako bi bilo, če bi dejansko delali z mano. Naredila bova naredila načrt, kako odpraviti vaše omejitve, da naredite potrebne spremembe in končno zaživite življenje, o katerem ste do sedaj morda le sanjali.

Prosim vas, da izpolnete neobvezujoč kontakni obrazec s klikom na povezavo spodaj!

Prijava