Topic: Button in DataTable

rcontrerasi free asked 4 years ago

Comportamiento esperado

no volver a la primera página presionando el botón

Comportamiento real

regrese a la primera página presionando el botón !!

Recursos (capturas de pantalla, fragmentos de código, etc.)

ingrese la descripción de la imagen aquí ingrese la descripción de la imagen aquí ingrese la descripción de la imagen aquí

import React from 'react';
import DataTable from '../../../component/commons/DataTable/DataTable';
import {MDBIcon } from "mdbreact";

const Table = ({registros, presionar, desactiva}) => {

const ColumsPersonal = [ { label: 'ID', field: 'idCard', sort: 'asc', width: 300},
                              { label: 'ID2', field: 'id', sort: 'asc', width: 300},
                              { label: 'Rut', field: 'rut', sort: 'asc', width: 100 },
                              { label: 'Nombre', field: 'nombre', sort: 'asc', width: 300 },
                              { label: 'Region', field: 'region', sort: 'asc', width: 100 },
                              { label: 'Comuna', field: 'comuna', sort: 'asc', width: 100 },
                              { label: 'Estado', field: 'estado', sort: 'asc', width: 100 },
                              { label: 'Acciones', field: 'action', sort: 'asc', width: 10 }
                        ]

const transform = data => {

let icon
        switch (data.idEstadoPersonal) {
            case 0:
                icon = <MDBIcon id={data.id}  icon="times-circle" size="2x" className="red-text pr-3" />
                break;
            case 1:
                icon = <MDBIcon id={data.id}  icon="check-circle" size="2x" className="green-text pr-3" />
                break;
            case 2:
                icon = <MDBIcon id={data.id}  icon="fas fa-ban" size="2x" className="red-text pr-3" />
                break;
            default:
                break;
        }
        const card = < MDBIcon onClick={(e) => presionar(data.id,e)}  key={data.id} far icon="address-card" size="2x" className="blue-text pr-3 "  style={{cursor:`pointer`}}  id={data.id}/>
        const action =[
            // <button type="button" className="btn btn-outline-primary btn-sm m-0 waves-effect mr-3 ">Editar  <MDBIcon id={data.id}  icon="fas fa-ban" size="1x" className="red-text pr-3" /></button>,
            <button key={data.id} type="button" onClick={desactiva} className="btn btn-outline-danger btn-sm m-0 waves-effect">Desactivar</button>]
        const registro= {...data, estado:icon, action:action,idCard:card}
        return registro
    }

return(
        <DataTable
            columnas={ColumsPersonal}
            datos={registros.map(transform)}
        />
    );
}
export default Table

import React, {useEffect, useState} from 'react';
import {connect} from 'react-redux'
import Nav from '../../component/commons/Nav/Nav';
import PersonalTable from './commons/PersonalTable';
import Ficha from './Personal_ficha';
import PersonalAdd from './Personal_add';
import { MDBContainer, MDBCard, MDBCardBody, MDBIcon, MDBBtn, MDBRow, MDBCol } from "mdbreact";
import {getPersonals as getPersonalsAction} from '../../store/personals/actions'
import {postFicha as postFichaAction} from '../../store/personalFichas/actions'

const Personal_index = ({
        personals,
        getPersonals,
        personalsFichas,
        postFicha
        }) => {

const [modalShow, setModalShow] = useState(false);

useEffect(()=> {
        getPersonals();

},[]);

const arreglo = [{"cargo":"Cajero","nombreCliente": "Banco Estado", "id": 1 },{"cargo":"Practicante","nombreCliente": "Banco Falabella", "id": 2 }]
    const telefonos = [{"fono":"777777", "contacto": "Papá", "id": 1 },{"fono":"65565656","contacto": "Propio", "id": 2 }]
    const empresas = [{"empresa": "MVS EST", "id": 1 },{"empresa": "MV Services", "id": 2 }]
    console.log('personalsFicha', personalsFichas);

function accion (_id, _e) {
        _e.preventDefault();
         postFicha({
              accion:1,
              opcion:2,
              id:_id
         });

}

return(

<Nav>
            <MDBContainer fluid className='mt-5'>
            <MDBRow>
                <MDBCol md="12">
                    <MDBBtn onClick={() => setModalShow(true)} color="default" className="float-right mb-4">
                        Agregar <MDBIcon icon="plus" className="ml-1 " />
                    </MDBBtn>
                </MDBCol>
                <MDBCol md="8">
                    <MDBCard>
                        <MDBCardBody>
                             <PersonalTable registros= {personals} presionar={accion}/>
                        </MDBCardBody>
                    </MDBCard>

</MDBCol>
                <MDBCol md="4">
                    <MDBCard>
                        <MDBCardBody>
                               <Ficha
                                    key={personalsFichas.id}
                                    nombre={personalsFichas.nombre}
                                    cargo= {personalsFichas.rut}
                                    clientes = {arreglo}
                                    telefonos = {telefonos}
                                    empresas = {empresas}
                                />
                        </MDBCardBody>
                    </MDBCard>
                </MDBCol>
            </MDBRow>
            <PersonalAdd
                show={modalShow}
                onHide={() => setModalShow(false)}
                // onAdd={agregarLocalidad}
             />
            </MDBContainer>
        </Nav>
    );
}

const mapStateToProps = (state) => {
    return{
        personals: state.personals,
        personalsFichas: state.personalsFichas
    }
};

const mapDispatchToProps = {
    getPersonals: getPersonalsAction,
    postFicha: postFichaAction
}

export default connect(mapStateToProps,mapDispatchToProps) (Personal_index);

Piotr Glejzer staff commented 4 years ago

May you change your language to English? Thanks.

rcontrerasi free answered 4 years ago

Expected behavior

do not return to the first page by pressing the button, dont refresh

Real behavior

pressing the button, returned to the first page !!

Piotr Glejzer staff commented 4 years ago

Hi,

I added this to our task to check why it has that behavior. If we will know what a problem is we will let you know. We have a prop called disableRetreatAfterSorting, may you check it? I know this is not a solution to this problem but it will work, maybe. Have a nice day.

Best regards,
Piotr

• Premium support: No
  • Technology: MDB React
  • MDB Version: 4.22.1